Ontwerp

Wilt u een fontein laten ontwerpen? Op straat of in het water? Als ingenieursbureau hebben we de creativiteit in huis om uw fontein er letterlijk uit te laten springen. The sky is the limit, in nauwe samenwerking met stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten.

Een fontein is niet alleen een decoratief element, maar ook een functioneel aspect van de stedelijke omgeving. Het kan bijvoorbeeld zorgen voor verkoeling op warme dagen of dienen als ontmoetingsplek voor mensen. Bij het ontwerpen van een fontein zijn verschillende factoren van belang, zoals de locatie, de grootte, de vorm en de waterstroom. Daarnaast moet het ontwerp ook passen bij de architectuur en omgeving van de locatie. Het creëren van een harmonieus en uitnodigend ontwerp vergt daarom zorgvuldige planning en afstemming met de betrokken partijen, zoals de gemeente en de omwonenden.

Het ontwerp visualiseren we met slimme computertechnieken in aansprekende animaties, zodat u uw project al realistisch voor u ziet. Ook de verdere engineering is bij Flowconsult in vertrouwde handen, inclusief het maken van alle berekeningen: van hydraulische calculaties, leidingweerstand, pompcapaciteit en nog veel meer. Vertaald in een compleet bestek voor de operationele fase.

beugel-heerser-en-potlood-op-technische-tekeningen-8612085